KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Ankara’da KOSGEB il müdürleri ile yaptığı koordinasyon toplantısında, “KOSGEB’e yeni bir vizyon kazandırarak, ülkenin ekonomik değerine katkı sağlayacak işlere imza atmamız gerekli.” şeklinde konuştu.
Tarih: 21 Haziran 2017

“Bu ülkeye hizmet etmek için ne yapmamız gerekiyorsa onu yapacağız.”

Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, KOSGEB il müdürlerine; “Yapmış olduğumuz işleri lüzumsuz görmeden, bir an önce bertaraf etme anlayışı ile değil de en küçük işleri bile önemseyerek yapmalıyız. Bizim yapacağımız olumlu işler hem bize hem de bize bu işi emanet edenlere mal edileceği gibi, olumsuz işlerde aynı şekilde yansıyacaktır. Vatandaş memnuniyeti sizin performans göstergenizdir. Vatandaş odaklı çalışarak, vatandaşın işini ivedilikle çözüme kavuşturmalıyız.  KOSGEB’de açmış olduğumuz yeni sayfa ile bu ülkeye hizmet etmek için ne gerekiyorsa onu hep birlikte yapacağız. Her ilde yapmış olduğumuz işlerde  birkaç olumlu nokta koyabilirsek bu noktalar zamanla bir bütün halini alacaktır.” diye konuştu.

 

“ Yeni dönemde imalat sanayine yoğunlaşacağız.”

Başkan Uzkurt, KOSGEB’de yeni bir vizyon, yeni bir ekip ile sahaya çıktıklarını,  yeni dönemde KOSGEB destekleriyle imalat sanayine  yoğunlaşacaklarını söyledi.

Uzkurt, özellikle KOSGEB Destek Programları'nın, imalat sanayinin güçlendirilmesi, teknoloji tabanlı girişimcilerin geliştirilmesi ve yurt dışından ithal edilen ürünlerin yurt içinde üretilmesi gibi başlıklarda yeniden güncelleneceğini ifade etti.

KOSGEB’in ülke ekonomisinde çok farklı bir rol üstlendiğinin altını çizen Cevahir Uzkurt, “Mevzuata sıkışıp kalmamalıyız. Bürokrasiden arındırılmış, vatandaş odaklı çalışarak, yapmış olduğumuz olumlu işler ile somut veriler elde etmeliyiz.  Böylece,  bize bu emaneti tevdi edenlerin karşısına başımız dik bir şekilde çıkabiliriz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2017

Galeri