KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, göreve başlamasının ardından ilk saha ziyaretlerine Adana’dan başladı.
Tarih: 11 Temmuz 2017

Başkan Uzkurt, Adana Valiliği, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Ayakkabıcı Sanayiciler Sitesi Kooperatifi ve KOSGEB İl Müdürlüğü başta olmak üzere bir çok paydaş kurum ve kuruluşu ziyaret etti.

Başkan Uzkurt, Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ı ziyaretlerinde, KOSGEB’in Adana ilindeki faaliyetlerinden bahsederek, KOSGEB olarak 2017 yılının ilk altı aylık döneminde Adana’daki KOBİ’lere 13,5 milyon TL tutarında destek sağladıklarını, bu destek tutarının 2016 yılının tamamında kullandırılan destek tutarından daha fazla olduğunu ve Adana KOBİ’lerinin 2017 yılında çok aktif bir şekilde KOSGEB desteklerinden faydalandıklarını söyledi. 

Adana Ayakkabıcı Sanayiciler Sitesi Kooperatif Başkanı Ayhan Kaliç, Adana Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Remzi Özdoğan ve KOSGEB Adana İl Müdür Hüseyin Şen ile birlikte ayakkabı imalatçısı esnafı da ziyaret eden Uzkurt, ayakkabı imalatçılarının çalışma şartlarını yerinde inceledi. KOSGEB Başkanı, ayakkabı sanayicilerinin daha iyi şartlarda çalışabilmeleri için çağımıza uygun bir Ayakkabıcı Sanayiciler Sitesi’nin ihtiyaç halinde olduğunun altını çizdi.

KOSGEB Başkanı Cevahir Uzkurt, KOSGEB  Adana İl Müdürlüğü hizmet binasının inşa edileceği alanda da incelemelerde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2017

Galeri