Trabzon'un Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçelerinde 21 Eylül 2016 günü sel felaketinden etkilenen ve Kaymakamlık tarafından belgelendiren işletmelere, sıfır faizli olarak 50.000 TL’ye kadar finansal destek sağlanacak.
Tarih: 25 Temmuz 2017

KOSGEB tarafından sağlanacak olan Acil Destek Kredi Programı için Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçelerinde bilgilendirme toplantıları düzenlendi. Programa, Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Salih Cora, Adnan Günnar, Ayşe Sula Köseoğlu, KOSGEB Başkan Yardımcısı Recep Ali Erdoğan, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile KOSGEB’e başvuru yapan çok sayıda işletme temsilcisi katıldı.

Acil Destek Kredi Programı hakkında bilgilendirme yapan KOSGEB Başkan Yardımcısı Recep Ali Erdoğan : “Kredi limitiniz uygunsa, banka size kredi vermeyi kabul ediyorsa, faizini biz karşılayacağız. Dolayısıyla faizsiz bir kredi kullanmış olacaksınız. Bu kredinin ilk 12 ayı ödemesiz, ondan sonraki 24 ay içerisinde 3 ayda bir eşit taksitler halinde ödemenizi gerçekleştireceksiniz. Dolayısıyla bir nebze olsun yaralarınızın sarılmasına destek vermiş olacağız. Devletin veren eli olan KOSGEB bu süreçte Kredi Faiz Desteği'yle yanınızda olmaya çalışacaktır.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2017

Galeri