Prof. Dr. Cevahir Uzkurt: “ KOSGEB destek mevzuatı vatandaş odaklı olarak revize edilerek, sadeleştirilecek.”
Tarih: 04 Ağustos 2017

KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt,  Başkan Yardımcıları Recep Ali Erdoğan ve Dr. Recep Kılınç, daire başkanları, başkanlık müdürleri ve Ankara Merkez Müdürleri ile Altınpark’ta düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Yemekte kısa bir konuşma yapan Cevahir Uzkurt,  başarılı çalışmalarından dolayı KOSGEB çalışanlarına teşekkür ederek yeni dönemde kendilerinden başarılı çalışmalar beklediğini söyledi.

Başkan Uzkurt, KOSGEB destek mevzuatının vatandaş odaklı olabilmesi doğrultusunda çalışma yapıldığına değinerek, mevzuatların yenilenip sadeleştirileceğini ve talep edilen bürokratik iş ve belge sayısının azaltılacağının müjdesini verdi.  Başkan Uzkurt, grup çalışmalarının ardından oluşacak taslaklar ile yapılacak değişikliklere son halinin verileceğini söyledi.

KOSGEB yöneticilerinin düşüncelerine ve saha deneyimine çok önem verdiklerini söyleyen Başkan Uzkurt istişarenin önemine vurgu yaparak KOSGEB yöneticilerinin özellikle sahada daha çok yer alması gerektiğini belirtti. Yöneticilerin yapacakları firma ziyaretleri ile KOBİ’lerin ihtiyaçlarını ve taleplerini ilk ağızdan duyma imkânına sahip olacaklarına dikkat çeken KOSGEB Başkanı Dr. Cevahir Uzkurt, yöneticiler ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarı dileklerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2017

Galeri