KOSGEB Adıyaman Müdürlüğü’nün yeni binası Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk ÖZLÜ tarafından hizmete açıldı.
Tarih: 14 Kasım 2017

Çeşitli temas ve incelemeler için Adıyaman’da bulunan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü KOSGEB Adıyaman Müdürlüğü’nün yeni binasını hizmete açtı.

Bakan Özlü, “’KOSGEB Adıyaman Müdürlüğünün yeni hizmet binası hayırlara vesile olsun. KOSGEB destekleriyle Sanayici ve İşadamlarımızın her zaman yanında olmuştur ve olmaya devam edecektir. Yeni dönemde imalat sanayinde faaliyet gösteren işletmelerimiz KOSGEB’in desteklerinden daha etkin ve verimli şekilde istifade edeceklerdir.”  dedi.

Düzenlenen açılış törenine, Özlü’nün yanı sıra TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Adıyaman Milletvekilleri Adnan Boynukara, İ. Halil Fırat, Salih Fırat ile Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Abdülkadir Çelenk, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ziya Duranay katıldı.

Dr. Faruk Özlü ve beraberindeki heyet açılış sonrası KOSGEB Adıyaman Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasını gezerek çalışmalar hakkında personelden bilgi aldı.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2017

Galeri