Nitrocare

KOSGEB’le Birlikte Dünya Markası Olma Yolunda İlerleyen İşletme

Nitrocare, Medeniyetler beşiği Sivas’tan Türkiye’ye, Türkiye’den adım adım Dünya’ya yayılan ve sektörde 20 yılı aşkındır hizmet veren Gökler Group tarafından hastane mefruşatı ve medikal ekipmanlar üretmek amacıyla 2009 yılında kuruldu.

İlk kurulduğunda 10.000 m2 kapalı alanda üretim yapan Nitrocare, 2013 yılında kapalı alanını %100’den fazla büyüterek 25.000 m2’ye çıkardı ve ileri teknoloji makine parkuru ile üretim kapasitesini her geçen gün arttırarak sektöründe lider üreticiler arasına girmeyi başardı.

DÜNYA MARKASI OLMA YOLUNDA İLERLİYOR!

Nitrocare, kaliteli ve esnek üretim kabiliyetini uzman tasarım ekibi ile geliştirerek kendine özgü tasarımlarını Dünya’ya kanıtlamış, 2 yılda Red Dot Design Award, Good Industrial Design, Good Design Award, German Design Award, If Design Award, International Design Award ve Product Design Award gibi uluslararası tasarım ödüllerini kazanmayı başarmıştır.

Nitrocare, yapılan yüksek teknolojili Ar-Ge yatırımlarının bazılarını KOSGEB’le birlikte Endüstriyel Uygulama Destek Programı ile ticarileştirilmesini sağlamış, ticarileşen söz konusu ürün gruplarının gerek yurtiçinde gerekse yurtdışındaki müşterilerine yine KOSGEB destekleri ile tanıtma imkanına ulaşmıştır. Üretimde başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan Nitrocare, Anadolu’nun yükselen değeri olarak Turquality® programına da dahil olmayı başarmış ve bir Dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlemesini her geçen gün sürdürmektedir.

2 YIL ÜST ÜSTE TÜRKİYE’NİN EN HIZLI BÜYÜYEN 100 ŞİRKETİ ARASINDA!

Firmanın değişmez prensipleri kaliteli ürün, sistemli çalışma, nitelikli hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur. Kaliteli ürüne verdiği değeri aldığı ürün belgeleri ile müşterilerinin gözünde kanıtlamış, 70’den fazla ülkeye yaptığı ihracatlarla, aldığı uluslar arası tasarım ödülleriyle ve iki yıl üst üste Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer almasıyla karşılığını almıştır.

Nitrocare dinamik çalışma ekibiyle, her geçen gün artan ürün portföyü ve gelişen makine parkuru ile geleceğe sağlam adımlarla ilerlemektedir.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2018