KOSGEB Başkanı Cevahir Uzkurt: “Çalışarak ve üreterek ülkemiz üzerinde kurulmak istenen bütün tuzakları bertaraf edeceğiz.”
Tarih: 16 Temmuz 2018

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü 2. yıl dönümü sebebiyle, Türk halkının 15 Temmuz'da imza attığı kahramanlık destanı KOSGEB bünyesinde düzenlenen etkinlikle anıldı.

KOSGEB Binasında 15 Temmuz şehitleri için yaptırılan anıt alanında tüm personelin katılımı ile gerçekleştirilen programda,  saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından şehitler için Kur'an-ı Kerim okutularak dua edildi.

Törende konuşma yapan KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, şehitlerimizi rahmetle yad ederek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin, büyüklüğüyle tüm ihanetlerin üstesinden gelecek güce sahip olduğunu dile getirdi.

Prof. Dr. Cevahir Uzkurt ; “bugün ekonomik olarak bu ülkeyi bataklığa sürüklemek isteyen, bu ülkenin ekonomik notunu düşürerek yabancı yatırımların ülkemize gelmesini önleyecek adımlar atan ya da yarın aklınıza hiç gelmeyecek başka türlü tuzaklar hazırlayan zihniyetler hep olacaktır.  Bu şer odaklarına karşı imanımızla mücadele ettiğimiz kadar çalışarak da üreterek de bu hamleleri bertaraf etmenin yoluna bakacağız. “dedi.

Başkan Uzkurt; “15 Temmuz gecesi nasıl canlarımızı ortaya koyarak hainlerle mücadele etmişsek bu süreçlerde de KOSGEB olarak bize düşen bu ülkenin KOBİ’lerinin güçlendirerek ülkenin ekonomisinin gücüne güç katmaktır. Bu ülkeye olan borcumuzu bir nebze olsun ödemek için KOSGEB ailesi olarak büyük bir özveri ve çaba ile çalışarak ülkemizin gücüne güç katmak için elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2018