KOSGEB – UNIDO iş birliğinde “İş Geliştirme Rehberliği Eğitimi” düzenlendi.
Tarih: 28 Eylül 2018

Birleşmiş Milletler Endüstriyel Gelişme Örgütü (UNIDO) ile KOSGEB İdaresi Başkanlığı arasında yürütülen çalışmalar kapsamında  “Kapasite Geliştirme Programı” ana başlığı altındaki “İş Geliştirme Rehberliği” eğitiminin ikinci ayağı  24-28 Eylül 2018 tarihleri arasında Ankara’da düzenlendi.

KOSGEB, İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı, Hizmetiçi Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen eğitimin son gününde gerçekleştirilen sertifika töreninde konuşan KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, ITPO Başkanı Hashim Hussein’e ve ITPO’ya teşekkür ederek, KOSGEB tarafından yürütülen KOBİ Danışmanlığı çalışmalarında sona yaklaşıldığını söyledi.

Başkan Uzkurt; “Ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda artık teknoloji odaklı destek modelleri ile katma değeri yüksek, ithalatı azaltıcı projeleri destekleyeceğini belirtti. Ayrıca bu tarz uluslararası iş birlikleri ile KOBİ Uzmanlığı mesleğinin yetkinliğini arttırmak için her türlü iş birliğine kurum olarak açık olduklarını söyledi.”

Beş gün boyunca 23 KOBİ Uzmanına verilen “İş Geliştirme Rehberliği” eğitiminin ikinci ayağı  için  Ankara’da bulunan ITPO Başkanı Hashim Hussein ise KOSGEB ile yaptıkları iş birliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. KOSGEB’in gelişen Türkiye açısından önemine değinen Hussein, iki kurum arasındaki iş birliğinin artarak devam etmesini temenni etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2018

Galeri