KOSGEB, yurt dışından ithal edilen ürünleri Türkiye’de yerli ve milli imkânlarla üretecek olan KOBİ’lere 6 milyon liraya kadar destek verecek.

Hayvanların Hastalıklardan Korunmasına, KOSGEB’den Ar-Ge Desteği

Hayvanların Hastalıklardan Korunmasına, KOSGEB’den Ar-Ge Desteği

Türk-İngiliz ortak yatırımı olarak, Kayseri’de faaliyet gösteren Royal İlaç; “Hayvanlarda beslenmeye bağlı hastalıkların korunmasında ve tedavisinde kullanılan işlevsel beslenme ürünlerinin geliştirilmesi” konulu Ar-Ge ve İnovasyon projesini KOSGEB Desteği ile tamamlayarak ürün üretim sürecine başladı.

70 ülkedeki faaliyeti ile global bir hayvan sağlığı ve besleme şirketi olan işletme; veteriner hekimlere, çiftliklere ve ilgili sanayicilere komple çözümler üreterek hayvanların hastalıklardan korunması, ihtiyaçlarının karşılanması ve hayvan refahına zarar vermeden en yüksek verimin alınmasını amaçlamaktadır.

İşletme, bilimsel yaklaşım, iyi eğitilmiş uzman personel ve son teknoloji ekipman kombinasyonu ile know–how kullanarak yüksek kalitede hayvan sağlığı, beslenme ve gıda güvenliği ürünleri üretmek amacı ile 2002 yılında kurulmuştur. Başlıca ürünleri yalama blokları, yalama kovaları, yalama taşları, verim artırıcı yem katkıları, işlevsel beslenme ürünleri ve hijyen ürünleridir.

KOSGEB’in Nitelikli Eleman İstihdam Desteği, Yurt İçi Fuar Desteği, Tanıtım Desteği, Belgelendirme Desteği, Test Analiz ve Kalibrasyon Desteği, AR-GE, İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Destek Programlarından yararlanmıştır.