KOSGEB Başkanı Prof. Uzkurt’tan Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi’ne ziyaret
Tarih: 17 Temmuz 2019

KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Ankara’da otomobil tamircilerinin yoğun olarak faaliyet gösterdiği Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Esnaf gezisi kapsamında 2002 Stop Jant isimli firmaya uğrayan KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Uzkurt, şirketin yapacağı yeni yatırım hakkında bilgi aldı, istişarelerde bulundu.


KOSGEB Başkanı Uzkurt, Ankara’nın en büyük sanayi sitelerinden biri olan Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Burada Oto sanayi esnafıyla bir araya gelen Uzkurt, otomobillerin plastik parça tamiri ve jant yenileme işlemlerini yapan 2002 Stop Jant’a uğradı. Uzkurt, firma sahibi Murat Akgün’den şirketin faaliyetleri hakkında bilgi alırken, yürütülen faaliyetleri inceledi.


Görüşmede, şirketin yeni yapacağı yatırım da gündeme geldi. Uzkurt, yeni yatırım ile ilgili 2002 Stop Jant’ın sahibi Akgün’den bilgi aldı.
1980 yılından kurulan firma, plastik parça tamiri ve jant yenileme üzerine hizmet veriyor. Türkiye genelinde servis ağı bulunan firma, iyi aydınlatmayan otomobil farlarının da temizleme işlemlerini gerçekleştiriyor.

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2019