KOSGEB Başkanı’na Teşekkür Mektubu
Tarih: 23 Ekim 2019

KOSGEB’in kısa bir süre önce devreye aldığı İşletme Değerlendirme Raporu, beğeni topluyor. İşletmelerin, e-Devlet üzerinden bulunduğu bölgede, sektöründe ve Türkiye genelinde nerede olduğunu görebileceği rapor ile ilgili KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt’a bir mektup geldi. Hırdavat Sanayici ve İşadamları Derneği (HISİAD) ile birlikte KOSGEB Başkanı Prof. Uzkurt’u ziyarete gelen Gökhan Kocabaş, mektubunda yapılan çalışmadan dolayı teşekkürlerini iletti.

Akıl Alabilecek Bir Hizmet Değil!

Kocabaş mektubunda marifetin iltifata tabi olduğunu ifade ederek, “Toplantımıza damga vuran çalışmanız İşletme Değerlendirme Raporu projenize giriş yaparak firmamız için rapor talebinde bulundum, sanırım akşam saatleriydi. Bu sabah firmamızın e-mail adresinde rapor ile karşı karşıya kaldık. Bu pek akıl alabilecek bir hizmet değil! Ne kadar tebrik etsem azdır diye düşünüyorum. Bu proje, firmalarımızın hakkaniyetle değerlendirilmesine en büyük dayanak olacaktır.” diye yazdı. Kocabaş, yapılan çalışmadan dolayı KOSGEB Başkanı Uzkurt’a ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Rekabet Gücünü Arttırmak İstiyoruz

Bunun üzerine Uzkurt da Kocabaş’a cevaben bir mektup yazdı. Uzkurt mektubunda, “Kurum olarak çabamız, KOBİ’lerimizi güçlendirecek ve rekabet gücünü arttıracak işlere imza atmaktır. Bu gayretlerimizi de rasyonel ve bilimsel bir altyapıya dayandırmak istiyoruz. İşletme Değerlendirme Raporu çalışmamız da bu düşüncenin bir ürünü olarak gerçekleştirilmiştir. Siz değerli KOBİ temsilcilerimiz nezdinde, bu çalışmaların takdirle karşılanması bizleri mutlu etti. Hep birlikte ülkemizi daha güçlü kılmak ve bizlere verilen emaneti hakkıyla taşımak için her türlü fedakarlığı yapacağımız konusunda çok çalıştığımızı ifade etmek isterim.” ifadelerini kullandı

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2019

Galeri