Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın refakatinde düzenlenen imza törenine KOSGEB Başkanı Kurt da katıldı. Törende imzaları, Ticaret Bakanı Muş ile Katar Maliye Bakanı Al Kuwari attı
Tarih: 07 Aralık 2021

KOSGEB ile Katar Kalkınma Bankası arasında mutabakat zaptı imzalandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Türkiye-Katar 7. Yüksek Stratejik Komite Toplantısı" için bulunduğu Katar’da düzenlenen imza törenine KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt da katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Katar 7. Yüksek Stratejik Komite Toplantısı’na katılmak üzere gittiği Katar’da Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile Emirlik Divanı'nda bir araya geldi.

Düzenlenen resmi karşılama töreninin ardından baş başa görüşmeye geçildi. Türkiye-Katar 7. Yüksek Stratejik Komite Toplantısı sonrasında iki ülke arasında 15 anlaşma imzalandı.

KOSGEB ve Katar Kalkınma Bankası Arasında Mutabakat Zaptı, Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile Katar Maliye Bakanı Ali bin Ahmed Al Kuwari tarafından imza altına alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Katar Emiri Al Sani’nin refakatindeki imza töreninde KOSGEB Başkanı Kurt da yer aldı.

İki ülke KOBİ’lerinin ekonomik ve ticari iş birliğini geliştirmeyi ve küresel pazardaki paylarını artırmayı hedefleyen mutabakat zaptı doğrultusunda KOBİ’ler arasında teknoloji ve know how transferi, inkübasyon merkezlerinin kurulumu ve eşleştirme (B2B) konularında faaliyetler yürütülecek.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2021

Galeri