Yenilikçi, teknolojik ve katma değeri yüksek bir ürün üreten, bu ürünü uluslararası pazarlara taşımak isteyen ve ihracat odaklı çalışan KOBİ’ler önceliğimiz olmak üzere yeni bir vizyon ile bütün KOBİ’lerimize gerekli desteği sağlayacağız.

Kırıkkale’den Bilgisayar ve Mobil Yazılımlar

Kırıkkale’den Bilgisayar ve Mobil Yazılımlar

Neatcal Bilişim, kişiye ve KOBİ’ye farklı iş kollarında olmak üzere takvim, randevu ve bağlantılarını yönetmelerini sağlayan kullanıcı dostu yazılım ihraç ediyor

Neatcal Bilişim, 2019 yılında Yasin Dağlı tarafından kuruldu. Dağlı, kişilerin ve kurumların takvim, randevu ve bağlantılarını yönetmelerini sağlayan kullanıcı dostu bir yazılım geliştiriyor.

Yazılımın temelleri Smart PHP Calendar adı ile 2008 yılında atıldı. Başta kişilerin sadece takvimlerini yönettiği uygulama, kurulum ve kullanım kolaylığı sayesinde kısa süre içinde tüm dünyada ilgi gördü.

2019 yılında dünyaca ünlü producthunt.com sitesinde günün ürünü seçildi. Ayrıca financesonline.com sitesi tarafından yükselen yıldız ve üstün kullanılabilirlik ödülünü aldı.

2020 yılında projeye e-Kalite ve PharmaCircle firmaları ortak oldu. Yatırımcı ve KOSGEB destekleriyle hızla büyüyen Neatcal, şu an dünyanın birçok ülkesinde kullanılıp büyümeye devam ediyor.

Yurt Dışında da Neatcal

Neatcal Bilişim’in ürünleri; Türkiye, Amerika, Almanya, İngiltere, Güney Afrika ve Avustralya gibi ülkelerde kişiler, küçük işletmeler ve üniversiteler tarafından kullanılıyor.

KOSGEB’le Atılım

KOSGEB’in Ar-Ge ve İnovasyon Destek Programı kapsamında yeni geliştirdiği ürünle kişilerin, KOBİ’lerin ve kurumların rezervasyon ve planlama ihtiyaçlarını gidermek için esnek ve kullanımı kolay bir bilgisayar yazılımı geliştiriyor.

Firmanın kurucusu Dağlı, çalışmaları hakkında şu şekilde açıklamalarda bulundu:

Neatcal Bilişim, 2016 yılına kadar BigelowAerospace, Cisco, Walt-Disney, Berkeley University, P&G ve daha birçok şirket tarafından sevilerek kullanıldı. 2016 yılında alınan bir kararla projenin kişilere takvim ve randevu yönetimi konusunda daha faydalı olacağı düşünülerek Neatcal uygulamasının geliştirilmesine başlandı. Uygulamanın geliştirme aşamasında daha önceki tecrübelerimizden faydalanarak insanların nasıl bir randevu ve planlama yazılımı istediğini araştırdı. Bu yazılımlarının en büyük eksikliği olan gelişmiş esneklik özelliği üzerinde çalışarak kullanıcılarımıza kendi randevu adımlarını belirleyebildikleri bir uygulama geliştirmeye karar verdik.

Tüm Sektörlere Entegre

Neatcal Bilişim’i rakiplerinden farklı kılan diğer bir özelliği tüm sektörlerde başarılı bir şekilde entegre olabilmesidir. Örneğin, bir öğretmen öğrencilerine özel ders vermek için kullanırken başka bir üniversite ise sınıfların ve ekipmanların rezervasyonu için kullanabiliyor. 80’den fazla çalışanı bulunan ve iş zekâsı yazılımları geliştiren Turboard firması randevularını, izin sistemlerini ve işe alım süreçlerini Neatcal ile yönetiyor. Bugün eğitim, finans, sağlık, turizm sektörü ve yazılım sektöründe birçok firma Neatcal ile randevu ve etkinlik süreçlerini yönetiyor.

Rekabetçi pazar ortamında esnek ve kullanıcı dostu yapısı ile kendimizi kanıtladık. Şu an dünyanın birçok ülkesinde farklı iş kollarında kullanıcılarımız var. Yaptığımız yatırımlarla önümüzdeki birkaç yıl içinde tüm dünyada bilinen bir marka olmayı hedefliyoruz.