Laboratuvar hizmetlerinde bayrağı TSE’ye devrettik


1986
yılında öncül kurumumuz olan KÜSGET (Küçük Sanayi Geliştirme Teşkilatı) ile KOBİ’lerin test ve analiz ihtiyaçlarını karşılamak için metal, plastik-kauçuk ve döküm sektörlerine yönelik olarak Ankara ve Gaziantep’te laboratuvar hizmeti vermeye başladık.

1990 yılında başkanlığımızın kurulmasıyla birlikte KÜSGET bünyesindeki laboratuvarlar da KOSGEB’e devredildi. 1992 yılında 15 şehirde 18 laboratuvara ulaştık.

2003 yılına gelindiğinde yeniden yapılanmaya gittik ve 9 şehirde 12 laboratuvar ile işletmelerimizin test ve analiz taleplerini karşılamaya devam ettik. 2009’da laboratuvar cihazlarının modernizasyonu ve akreditasyon sürecini başlattık. 2019 yılında 49 kapsamda akreditasyon belgesi almaya hak kazandık. Savunma sanayisi, havacılık, uzay, otomotiv, inşaat, medikal, enerji ve metal gibi sektörlerde sanayicilerimize düşük maliyet ve yüksek kalitede hizmet sunduk.

Adana, Ankara, Bursa, İstanbul ve Konya bölgelerinde uzman kadromuzla etkin ve güçlü bir yapıya sahip olan laboratuvarlarımızı Türkiye’de laboratuvar konusunda deneyimli bir kuruluşumuz olan TSE’ye devrediyoruz.

34 yıl boyunca bir milyonun üzerinde test ve analiz gerçekleştirdiğimiz yaklaşık 100 bin işletmemize teşekkür ediyoruz.

Destek programlarımızla KOBİ ve girişimcilerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz.

Test ve analiz başvuruları için lütfen TIKLAYINIZ.

 

   
Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2020