CA ALİCAN TEKSTİL ÜRÜNLERİ ÜRETİM PAZARLAMA

KOSGEB’in Yeni Girişimci Desteği ile Yalova’nın Tavşanlı beldesinde 2500 m2 kapalı alanda tekstil ürünleri ve bayan dış giyim imalatı alanında Nisan 2016’da üretim yapmaya başlayan CA Tekstil, 40 kişilik kadrosunu kısa sürede 80’e çıkardı.

Uzun süre kendisine bir işletme kurabilme hayali olan Hakan Kamiloğlu, KOSGEB’in Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine katılarak, hayalini gerçekleştirdi.

KOSGEB’in Yeni Girişimci Desteği ile geniş bir makine parkuru oluşturan CA tekstil kısa süre içerisinde kadrosunu 80 kişiye çıkartarak üretimine hızlı bir şekilde devam ediyor. Şirket bünyesinde çok sayıda beyaz yakalı personel istihdam ettirildiği gibi mavi yaka personel sayısı da gün geçtikçe artıyor. Girişimci, 10 kişilik idari personel sayısı ve 70 kişilik üretim kadrosu ile Yalova Tekstil sektörüne yeni bir ivme kazandırmayı planlamakta ve üretimdeki istihdam kapılarını sonuna kadar açarak kısa süre içerisinde 200 personele çıkarmayı hedefliyor.           

Firma; özellikle Bursa’nın tanınmış ihracat firmaları olan Safran, Miya, 3f gibi firmalarla sipariş üzerine üretim faaliyeti yürütüyor.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2016