Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt KOSGEB Başkanlığı'na atandı.
Tarih: 11 Haziran 2017

Prof. Dr. Cevahir Uzkurt’un KOSGEB Başkanlığı görevini üstlenmesi ile birlikte, münhal bulunan Başkan Yardımcılıklarına da Recep Ali Erdoğan ve Ahmet Akdağ getirildi. İdari kadroda gerçekleşen atamaların tamamlanması ile KOSGEB’de yeni bir döneme girilmiş oldu.

KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, göreve başlamasının ardından tüm birim yöneticileri ve çalışanları ile biraraya gelerek, yapılanma hakkında bilgi aktardı. Çalışanlardan görevlerini ciddiyetle yerine getirmelerini isteyen  Başkan Prof. Dr. Uzkurt, KOSGEB'in ülkemizin ekonomik hedeflerine maksimum katkıyı sağlayacak bir kurum haline dönüştürüleceğini, teknoloji tabanlı girişimcilik eko-sistemini geliştirmeye odaklanacağını ve kurumda ekip çalışmasının temel prensip olacağına dikkat çekti.

KOSGEB'in katma değeri yüksek, ürünlerin üretilmesinde KOBİ'lerin temel ortağı olacağını ifade eden Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, KOSGEB İdaresi Başkanlığı'nın vatandaş odaklı ve bürokrasiden arındırılmış hizmet anlayışı ile bundan böyle yoluna devam edeceğini ve KOBİ'lerin ekonominin itici gücü olma yönünde güçlendirileceğini ifade etti. 

Uzkurt, KOSGEB personelinin vatandaş ile olan diyaloglarında devlet memurlarına yakışır bir şekilde hareket etmelerini ve çalışma prensiplerinde azami dikkatin gösterilmesini isteyerek yeni çalışma döneminde tüm çalışanlara başarı dileğinde bulundu.

 

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2017