KOSGEB’in düzenlediği geleneksel iftar programı Ankara Altın Koru tesislerinde gerçekleşti.
Tarih: 23 Haziran 2017

Kurum çalışanlarının katıldığı geleneksel KOSGEB iftarı, bu yıl  yeni yönetim kadrosu ile yapıldı. Ankara Altın Koru tesislerinde  gerçekleşen iftar programına Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı  Doç. Dr. Hasan Ali Çelik, bakanlığımız ve bağlı kuruluş yetkilileri, KOSGEB il müdürleri ve davetliler katıldı.

KOSGEB Başkanı  Dr. Cevahir Uzkurt,  geleneksel iftar programında yaptığı konuşmada katılımcıların Kadir Gecesi’ni ve idrak edilecek Ramazan Bayramı’nı tebrik etti. İftar programlarının personelle kaynaşmaya vesile olduğunu hatırlatan Dr. Cevahir Uzkurt, bu yılki iftar programına KOSGEB olarak yeni yönetim kadrosu ile girildiğini hatırlatarak, başarı temennisinde bulundu. Uzkurt, bu birlikteliğin bir ekip ruhunu temsil ettiğini, ülke menfaatleri ve çıkarlarına yaraşır bir şekilde çalışılacağına dikkat çekti.

Başkan Dr. Uzkurt’un konuşmasının ardından Hacı Bayram-ı Veli Cami Baş İmam Hatibi Ahmet Karalı tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleşti. İftar sonrasında semazenlerin gösterisi gönülleri coşturdu.

Geleneksel iftar programına ; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik, Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Doç. Dr. Elife Ünal, Metroloji ve Standardizasyon Genel Müdürü Prof. Dr. Necip Camuşçu, Verimlilik Genel Müdürü Anıl Yılmaz, KOSGEB Başkan Yardımcıları Ahmet Akdağ ve Recep Ali Erdoğan, il müdürleri, KOSGEB personeli ile davetliler katıldı.

Program sonunda Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik, başkan, başkan yardımcıları ve daire başkanları ile bir araya gelerek kurumun çalışmaları ve KOSGEB’deki yeni dönemde yapılacak faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2017