Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi aleme göçmesinin 79. yıl dönümü nedeni ile KOSGEB İdare Başkanlığı Konferans Salonu’nda anma programı düzenlendi.
Tarih: 10 Kasım 2017

İstiklal Marşımızın okunması, Atatürk, silah arkadaşları, şehitlerimiz ve gazilerimiz için saygı duruşu ile başlayan törende, Atatürk’ün hayatından kesitleri içeren video sunumu yapıldı.

Anma programında konuşan KOSGEB Başkan Yardımcısı Recep Ali Erdoğan,  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Siyasi, askeri zaferler ne kadar büyük olursa olsunlar, ekonomik zaferlerle taçlandırılmazlarsa husule gelen zaferler devamlı olamaz, az zamanda söner. Bugünkü savaşlarımızın gayesi tam bağımsızlıktır. Tam bağımsızlık ise ancak iktisadi bağımsızlık ile mümkündür.” sözünü hatırlatarak, dün olduğu gibi bugün de ülkemizin birlik ve beraberliğine kast eden dahili ve harici şer odaklarının bulunduğunu ve bu şer odaklarına karşı KOSGEB’in ekonomik alanda mücadele verdiğini ifade etti.

Erdoğan, ülkemizdeki birlik ve beraberliğin tesis edilmesi ve ekonominin güçlendirilerek KOBİ’lerimizin dünya ülkeleri arasında rekabet güçlerinin artırılması için KOSGEB olarak her daim büyük bir gayret içerisinde olacaklarının altını çizdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2017

Galeri