KEİ Üyesi Ülkeler, KOSGEB Çalışmalarını Örnek Alıyor
Tarih: 06 Mayıs 2018

KOBİ Çalışma Grubu bünyesinde, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü (KEİ)  üyesi ülkelerin katılımları ile “KOBİ'lerde Enerji Verimliliği" ve "KEİ Bölgesinde KOBİ Ödül Sisteminin Kurulması" konularında çalıştaylar düzenlendi.

KEİ üye ülke temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen çalıştaylarda, KOSGEB tarafından yürütülmüş olan Enerji Verimliliği projelerine ilişkin bilgiler ile her yıl düzenlenen KOBİ ve Girişimcilik Ödüllerine ilişkin tecrübeler üye ülkelerle paylaşıldı.

Çalıştaylar sonrasında gerçekleştirilen toplantısında ise Çalıştaylar kapsamında ortaya çıkan politika önerileri üye ülke delegasyonlarınca tartışıldı. Çalışma Grubu'nun gelecek dönemde gerçekleştireceği faaliyetlere ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda ayrıca ülke temsilcilerince "KOBİ'lerde E-Ticaret" konulu sunumlar gerçekleştirildi.

KEİ çalışmalarının yürütülmesi konusunda ülke koordinatörlüğü görevi 1 Temmuz 2016 - 30 Haziran 2018 tarihleri arasında Türkiye Cumhuriyeti adına KOSGEB tarafından yürütülüyor.

 

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2018

Galeri