ATO’daki KOSGEB Temsilcilik Ofisi'nin daha işlevsel hale getirilmesi için iki kurum arasında iş birliği protokolü imzalandı.
Tarih: 18 Ekim 2018

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran ve beraberindeki heyet, KOSGEB’in küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik yeni vizyonu hakkında bilgi almak üzere KOSGEB’i ziyaret etti.

-YERLİ ÜRETİME DESTEK-

KOSGEB Başkanı Cevahir Uzkurt, ziyaret sırasında ATO heyetine KOSGEB’in KOBİ’lere yönelik çalışmaları ve revize edilen destek programları hakkında ayrıntılı bilgi verdi. İthal edilen ürünlerin yerine yerli üretim yapacak olan firmalara da Stratejik Ürün Desteği vereceklerini söyleyen Uzkurt, geleneksel sektörlere yönelik mevcut desteklerin devam edeceğini bildirdi. Uzkurt, ATO ile iş birliğine önem verdiklerini de sözlerine ekledi.

ATO Başkanı Gürsel Baran ise yerli ve milli üretimin önemine işaret ettiği konuşmasında, “Ülkemizde üretmediğimiz ama üretebileceğimiz binlerce ürün var. Sanayiciler, odalar, vatandaşlar olarak hepimiz attığımız her adımda, yaptığımız her alışverişte yerli ve milli olanı tercih etmeliyiz” dedi.

-KOSGEB TEMSİLCİLİĞİ YENİLENİYOR-

Ziyaret sırasında, ATO bünyesinde hizmet veren KOSGEB Temsilcilik Ofisi’nin yenilenmesi ve daha işlevsel hale getirilmesine ilişkin bir iş birliği protokolü imzalandı. “KOSGEB Ankara Çankaya Müdürlüğü ile ATO Arasında KOSGEB Temsilcilik Ofisinin Kuruluşu ve İşletilmesi ile İlgili İşbirliği Protokolü”ne ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran ile KOSGEB Başkanı Cevahir Uzkurt imza koydu.

 

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2018

Galeri