KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ ile beraberindeki heyeti kabul etti.
Tarih: 28 Mart 2019

KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ ile beraberindeki heyeti kabul etti. Toplantıda, KOSGEB destekleri hakkında konuk heyete bilgi veren KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Uzkurt, desteklerin daha etkin ve verimli olabilmesi için çalışmalara devam ettiklerini kaydetti.

Doğru Zamanda Doğru Kişilere

KOSGEB Başkanı Prof. Uzkurt, 2019 yılı ile birlikte güncellenen Girişimciliği Geliştirme Destek Programı, İş Birliği Destek Programı ile KOBİGEL - KOBİ Gelişim Destek Programı’nın İmalat Sanayinde Dijitalleşme başlıklı yeni çağrısı hakkında değerlendirmelerde bulunarak, tüm desteklerin doğru zamanda doğru kişilere ulaştırılması konusunda hassasiyet taşıdıklarını bildirdi.

SATSO İle İş Birliği

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KOSGEB Başkanı Uzkurt, KOBİ’lere yönelik iş birliği konusunda SATSO ile birlikte çalışabileceklerini ifade etti. Uzkurt, uygun bir zamanda Sakarya’da bulunan KOBİ’leri ziyaret ederek, ilin potansiyelini yerinde görmek istediğini sözlerine ekledi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ, KOSGEB Başkanı Uzkurt’un Sakarya ziyaretinden mutlu olacaklarını dile getirerek, kendisini en kısa zamanda Sakarya’ya beklediklerini söyledi.
Kabulde, KOSGEB Başkanı Uzkurt, günün anısına SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ’a bir plaket verdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2019

Galeri