Kurban Bayramı öncesinde KOSGEB'de bayramlaşma programı düzenlendi. KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, başkanlık binasında düzenlenen törende personeliyle bayramlaştı.
Tarih: 09 Ağustos 2019

Dayanışma ve Paylaşım Ruhu

Törende kısa bir konuşma yapan KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Uzkurt, Kurban Bayramı’na erişmenin mutluluğunun yaşadıklarını belirterek, “Bayramlar, dayanışma ve paylaşım ruhu ile kardeşliğimizi güçlendirdiğimiz mübarek günlerdir. Kalbi kırık bir insana ulaşmak, gönül almak, bu kutlu günleri diğer günlerden farklı kılan güzelliklerdir. İhtiyaç sahiplerinin unutulmadığı, dargınlıkların son bulduğu, sevgi ve muhabbetin yayıldığı, kardeşliğimizin güçlendiği huzur dolu bir bayram geçirmeyi ümit ediyorum. Zira bayram, gönül almak, kalp onarmak, mazlum ve mağdurların yüzünü güldürmektir.” dedi.

Trafik Uyarısı

“Bayram günleri sevdiklerimizle vakit geçirebilmek adına önemli fırsatlar sunuyor” diyen KOSGEB Başkanı Uzkurt, şöyle devam etti: “Bir hususa dikkatinizi çekmek istiyorum. Aramızda bayram esnasında yolculuğa çıkacak arkadaşlarımız olacaktır. Ben kendilerinden araçlarını azami dikkatle kullanmalarını, mutlaka trafik kurallarına uymalarını rica ederken, sevdiklerine sağ salim ulaşmalarını temenni ediyorum.”

Tek Tek Bayramlaştı

Konuşmasının ardından Uzkurt, personelle tek tek tokalaşarak bayramlarını tebrik etti. Mesai arkadaşlarına sağlık, mutluluk ve başarı temennisinde bulunan Uzkurt, “Bir sonraki bayramlarda yine bir araya gelmeyi ümit ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2019