Bölgeye yönelik KOSGEB destekleri ele alındı.
Tarih: 15 Ekim 2019

KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Mardin temasları kapsamında Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman’ı ziyaret etti. KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Uzkurt, Kızıltepe ilçesine gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybedenler için başsağlığı dileğinde bulunurken, görüşmede bölgeye yönelik KOSGEB destekleri ele alındı.

Firmalarla Bir Araya Geldi

KOSGEB Başkanı Prof. Uzkurt, Mardin’de çeşitli ziyaretler yaptı. KOSGEB’den destek almış firmalar ile bir araya gelen KOSGEB Başkanı Uzkurt, KOSGEB il müdürlüğünün çalışmalarını yerinde inceledi.

Vali ile Görüşme

İl ziyareti kapsamında Prof. Uzkurt, Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman ile görüştü.

Başsağlığı Diledi

Uzkurt, Kızıltepe’ye yönelik olarak havan ve roket mermileri ile siviller hedef alınarak gerçekleştirilen saldırıda 2 sivil vatandaşın yaşamını yitirdiğini belirterek, Vali Yaman’a başsağlığı diledi. Saldırıda yaralananlar için “Geçmiş olsun” dileğinde bulundu. Görüşmede, bölgeye dönük olarak KOSGEB’in ne gibi destekler verebileceği konusu da ele alındı.

Türk Bayraklı Tablo

Görüşmede ayrıca KOSGEB Başkanı Uzkurt, Vali Yaman’a üzerinde Türk Bayrağı bulunan bir tablo hediye etti.

2 Sivil Şehit

PKK/PYD-YPG terör örgütü mensupları, Suriye tarafından Mardin’in Kızıltepe ilçesi Taşlıca ve Otluk mahallelerinde sivilleri hedef aldı. Atılan havan ve roket mermilerinin isabet etmesi sonucu, 2 sivil yaşamını yitirirken, 12 sivil de yaralandı.

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2019

Galeri