KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Diyarbakır’da Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu ile birlikte esnafla buluştu, KOSGEB desteklerini anlattı.
Tarih: 16 Ekim 2019

Vali Güzeloğlu’na Ziyaret

KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Uzkurt, Mardin’in ardından Diyarbakır’da temaslarda bulundu. Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Güzeloğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette KOSGEB Başkanı Prof. Uzkurt, Vali Güzeloğlu’na üzerinde Osmanlı tuğrası bulunan bir tablo hediye etti.

Esnafla Buluştu

Ziyaretin ardından KOSGEB Başkanı Uzkurt ile Vali Güzeloğlu, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne gitti. Burada birlik başkanı Alican Ebedinoğlu, Güzeloğlu ve Uzkurt’u birliğe bağlı esnaf oda başkanları ile buluşturdu.

Destekleri Anlattı

Düzenlenen toplantıda Uzkurt, KOSGEB’in KOBİ ekosisteminde bulunan yaklaşık 3 buçuk milyon işletmeye destek verme hedefiyle çalışmalarını yürüttüğünü belirterek, kurumun destek programları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İşletmeleri Ziyaret Etti

Uzkurt, daha sonra Diyarbakır’da faaliyet gösteren ve KOSGEB’ten destek almış işletmeleri ziyaret etti. Uzkurt, KOSGEB Diyarbakır İl Müdürlüğü’ne de geçerek çalışmaları yerinde inceledi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2019