KOSGEB, Gebze Teknik Üniversitesi ile iş birliğine gidiyor.
Tarih: 20 Kasım 2019

İş birliği kapsamında KOSGEB’in Ar-Ge İnovasyon ile Endüstriyel Uygulama destek programlarında projeleri değerlendiren kurulda Gebze Teknik Üniversitesi’nden akademisyenler de yer alacak.

KOSGEB ile Gebze Teknik Üniversitesi arasında Ar-Ge ve İnovasyon İş Birliği Protokolü imzalandı. KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt ile Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan’ın imzaladığı protokol, iki kurum arasındaki ilişkileri geliştirmeyi amaçlıyor.

KOSGEB Başkanı Prof. Uzkurt, Rektör Prof. Aslan’ın hem ziyaretinden hem de imzalanan bu protokolden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, KOSGEB ile Gebze Teknik Üniversitesi arasındaki bağı daha da güçlendirmek istediklerini kaydetti. Prof. Aslan, protokolün iki kuruma da hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, ev sahipliğinden dolayı Uzkurt’a teşekkür etti.

İmzalanan protokol, KOSGEB’in Ar-Ge İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama destek programlarında projeleri değerlendiren kurulların oluşumunu kapsıyor. Buna göre, oluşturulacak kurullarda KOSGEB’ten ve Gebze Teknik Üniversitesi’nden 3’er üye belirlenecek. Bu üyeler, bu iki destek programına başvuran projeleri değerlendirecek.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2019

Galeri