KOSGEB’in 101’nci temsilcilik ofisi Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde kuruldu.
Tarih: 06 Aralık 2019

KOSGEB’in yeni vizyonu çerçevesinde daha etkin ve nitelikli çalışmalar yürütmesi anlayışıyla oluşturulan KOSGEB Temsilcilik Ofislerine bir yenisi eklendi. KOSGEB’in 101’nci temsilcilik ofisi Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde kuruldu.

Protokol İmzalandı

Kahramankazan Belediyesi KOSGEB Temsilcilik Ofisi’nin açılışı nedeniyle bir tören düzenlendi. KOSGEB Başkanlığı’nda düzenlenen törende KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt ile Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz temsilcilik ofisinin kurulmasına ilişkin protokole imza attı.

Uzkurt’a Teşekkür

KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Uzkurt, Kahramankazan KOSGEB Temsilcilik Ofisi’nin ilçede bulunan sanayicilere ve girişimcilere hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz da aynı dilekleri ifade ederek, KOSGEB Başkanı Uzkurt’a teşekkür etti.

Yaygın Temsilcilik Ağı

KOSGEB Temsilcilikleri, 2012 yılında kurulmaya başlandı. 2018’de KOSGEB’in yeni vizyonu çerçevesinde daha etkin ve faal çalışan temsilcilikler oluşturulması amacı ile revizyona gidildi. Yaygın temsilcilik ağı hedefi doğrultusunda ofislere online sorgulama ve etkin izleme ve denetim imkanı getirildi. Kahramankazan’a kurulan ofis ile birlikte Türkiye genelindeki temsilcilik sayısı 101’e çıktı.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2019

Galeri