KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, 2019 yılında Destek Miktarı ve Ödeme Olur’u bakımından ilk 5’e giren müdürlüklere ve uzmanlara teşekkür belgesi verdi.
Tarih: 13 Ocak 2020

Yoğun Gayret

Başkanlık binasında düzenlenen toplantıda konuşan KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Uzkurt, “Başarı gösteren müdürlüklerimizi ve uzmanlarımızı tebrik ediyorum. Yoğun bir gayret gösterdiniz.” dedi.

E-Devlet’e Taşıdık

KOSGEB Başkanı Uzkurt, 2018 ve 2019 yıllarında kurum olarak bir revizyon süreci yaşadıklarını aktararak, “Bazı desteklerimizde değişikliğe gittik, yeni destek programları kurguladık. Destek süreçlerimizi, e-Devlet ile elektronik ortama taşıdık.” diye konuştu.

Etkin Biçimde Yönlendirin

Bundan sonraki dönemde yeni programlar yerine mevcut programları daha derinleştirmeyi hedeflediklerini kaydeden Uzkurt, “Sizlerden tüm programlarımızı sahada paydaşlarımıza iyi anlatmanızı bekliyoruz. Uzmanlarımızın KOBİ’lerimizi etkin bir biçimde yönlendirmelerini istiyoruz.” dedi.


Mutlu Bir Şekilde Kurumdan Ayrılmalılar

Uzkurt, il müdürlerine ve uzmanlara seslenerek, “Her ne sebeple olursa olsun, KOSGEB’e gelen her bir vatandaşımızın mutlu bir şekilde kurumdan ayrılması birinci önceliğimizdir.” diye konuştu.

İlk 5’e Teşekkür

KOSGEB Başkanı Uzkurt, konuşmasının ardından Destek Miktarı ve Ödeme Olur’u bakımından ilk 5’e giren müdürlüklere ve uzmanlara teşekkür belgesi verdi. Teşekkür belgesi almaya hak kazanan müdürlükler ve uzmanlar şöyle:


Ödenen Destek Miktarı

1. İstanbul İkitelli Müdürlüğü
2. Kayseri Müdürlüğü
3. Ankara OSTİM Müdürlüğü
4. İstanbul İMES Müdürlüğü
5. İzmir Kuzey Müdürlüğü

Uzman Destek Miktarı

1. Vural Güntepe- Mardin Müdürülüğü
2. Mustafa Serhat- Mersin Müdürlüğü
3. Ayşe Yarbaykoç- Van Müdürlüğü
4. Aziz Kayalık- Kayseri Müdürlüğü
5. Songül Dağ- Batman Müdürlüğü

Uzman Ödeme Oluru

1. Vural Güntepe- Mardin Müdürlüğü
2. Ayşe Yarbaykoç- Van Müdürlüğü
3. Songül Dağ- Batman Müdürlüğü
4. Şanlıurfa Müdürlüğü
5. Soner Kaynar- Zonguldak Müdürlüğü

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2020