RADİM Radyatör

Kendine özgü tasarımlarla radyatör üretimi yapan Radim Radyatör, ürettiği ürünleri dünyanın dört bir yanına ihraç ediyor.


Ürettiği tasarım radyatörlerin büyük bir bölümünü Avrupa’ya ihraç eden,  bunun yanı sıra Türkiye’nin seçkin mağazalarında da satan Radim Radyatör, yolculuğuna 1996 yılında kurucusu Faruk Cellat önderliğinde, beyaz eşya sektörüne pres işleri yapmak üzere küçük bir atölyede başladı. 

Bugün yoluna Burçak Cellat ve Oğuzhan Cellat öncülüğünde devam eden “Hammam Design Radiator” markası ise ismini kültürel mirasın parçası olan hamamlardan alıyor. Firma, havlupan ve dekoratif radyatör üretiminde faaliyet göstermekte olup, profesyonel ve yüksek eğitimli kadrosu, üretim sektöründeki geniş tecrübesi, tasarım, Ar-Ge konularındaki atılımları ve pazarlama kolundaki uluslararası faaliyetleri sonucu ortaya koyduğu “Hammam Design Radiator” markası ile sektörün önde gelen firmaları arasında yer alıyor.

Türk Markasını Tüm Dünyada Tasarım Tescilli Ürünleri İle Temsil Ediyor

Tarihte ilk olarak hamamlarda kullanılan merkezi ısıtma sistemleri, yapıların zeminine inşa edilen ocakların ürettiği sıcak havanın duvarlar içerisindeki kanallar ve ‘’Tubuli’’ adı verilen borular yardımıyla ortamı ısıtmak üzere kullanılması ile ortaya çıkmaktadır. O dönem için çağın ötesinde olan ilk merkezi ısıtma sistemlerinden aldığı yenilikçilik ve tasarımın gücüyle sürekli hizmet veren, 20 yılı aşan tecrübesini genç, dinamik, yeni nesil takımla birleştiren Hammam ailesi, geçmişten gelen ustalığına yeni nesil tasarım anlayışını katıyor. Başarı ve kaliteye duyduğu büyük tutkuyla tasarım, zarafet, bilgi ve teknolojiyi harmanlayan ürünler üretiyor. Türk markasını tüm dünyada tasarım tescilli ürünleri ile temsil ediyor. Müşteri odaklı tasarım anlayışı ile ısıtmak, ısınmak, iyi hizmet vermek için çalışıyor. Firmanın İstanbul’da ürünlerinin sergilendiği bir de showroomu bulunuyor.

Türkiye ve Avrupa’da 40’dan Fazla Tasarım Tescili Bulunuyor

İşletmede, alüminyum radyatör, beyaz boyalı ve krom kaplı havlupanların yanı sıra, paslanmaz çelik dekoratif radyatörler, cam radyatörler, ahşap havlupanlar, doğal taş radyatörlerin de üretimi gerçekleştiriliyor. Çok çeşitli fonksiyon ve tasarımlarda üretim yapan Hammam Design Radiator, tasarımlarını da kendi bünyesinde gerçekleştiriyor. Her biri eşsiz olma niteliği taşıyan modeller için uzman ve tecrübeli bir takım çalışıyor. İşletmenin Türkiye ve Avrupa’da 40’dan fazla tasarım tescili bulunuyor.

Avrupa Standartları’nda Üretim

Elektrikli havlupan ve elektrikli radyatör üretimi ile merkezi sistemden bağımsız olarak kullanılabilen modeller de üreten Hammam Design Radiator’ün tüm ürünleri, EN 442 Avrupa Standartları’nda üretiliyor ve uluslararası ısıl kapasite testlerinden geçiyor.

İşletme, sektörün ihtiyaç ve beklentilerini Çevre, İSG ve Kalite Yönetim Sistemi çerçevesinde yasal mevzuat ve diğer şartlara uygun olarak karşılıyor. Yenilikçi, araştırıcı ve geliştirici yapısı, Ar-Ge konularındaki atılımları ve pazarlama kolundaki uluslararası faaliyetleri sonucu 2018 yılında Ar-Ge merkezi oldu.

Dünyadaki Tasarım Mükemmellik Sembolü IF DESIGN AWARD Tasarım Ödülü

2012 yılında Riuus adlı ürünü ile 2012 Design Turkey ödüllerinde Ürün Tasarımı – Yapı Gereçleri kategorisinde ödüle layık görülen marka, 2019 yılında global anlayışını, 1953’ten beri dünyadaki tasarım mükemmellik sembolü olarak kabul edilen IF DESIGN AWARD’da aldığı ödül ile tescilledi. Her yıl 70 ülkeden 5 binden fazla başvuru kabul eden yarışmada SPIN Havlupan, modern ve sade tasarımıyla rakiplerini geride bırakmayı başardı ve Türkiye’ye ilk kez radyatör sektöründe tasarım ödülü kazandırmış oldu.

Avrupa Ülkelerinde Türk Radyatörleri

Radim Radyatör ürünleri; Tayvan, İrlanda, İngiltere, İspanya, İtalya, Çek Cumhuriyeti, İsveç, İsviçre, Danimarka, Özbekistan, Gürcistan, Azerbaycan, Rusya, Kanada ya kadar uzanan büyükçe bir coğrafya da beğeni ile tercih ediliyor.

KOSGEB Destekleri

KOSGEB’in Genel Destek Programını üç kez başarı ile tamamlayan işletme, destek kapsamında 9 ayrı başlıkta destek aldı. KOBİGEL – KOBİ Gelişim Destek Programı’nda üç ayrı çağrıdan proje desteği alan Radim Radyatör ’ün destek süreci devam eden bir de Ar-Ge projesi bulunuyor.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2020